Участници

Кристофор Павлов водещ икономист, Unicredit Bulbank

Кристофор Павлов Кристофор Павлов е завършил магистърска степен Счетоводство и контрол в УНСС. Професионалният му опит включва три години инспекции и законови доклади за дейността на финансови институции, три години опит като средно ниво мениджър, отговорен за стратегическото планиране и представяне на три различ..

повече

Юлиян Михов директор бизнес развитие, PWC

Юлиян Михов Юлиан Михов има повече от 20 години опит като правен и данъчен консултант на чуждестранни инвеститори и големи местни компании от различни индустрии в България и други страни в Югоизточна Европа. Голяма част от професионалната му кариера преминава през други две консултантски компании - Deloitte ..

повече

Атанас Гаров управляващ партньор, Garitage Investment Management

Атанас Гаров Атанас Гаров е основател и управляващ партньор на Гаритидж Инвестмънт Мениджмънт ЕООД. В портфолиото на компанията се включват проекти като жилищни комплекси, бизнес паркове, търговски площи, образователни и спортни центрове.      Garitage Park е мащабен ..

повече

Георги Киров Директор инвестиционни и оценителски консултантски услуги, Colliers International, България

Георги Киров Георги Киров е Директор Инвестиционни консултантски услуги в Colliers International. Започва като консултант в отдел Бизнес (офис) площи през 2002 г. Скоро след това участва в създаването на отделът за Инвестиционни Корпоративни Консултантски Услуги, който оглавява през 2006 г. Отговаря за редица..

повече

Левон Хампарцумян изпълнителен директор и председател на УС, Уникредит Булбанк

Левон Хампарцумян Левон Хампарцумян е дипломиран инженер-химик. Професионалният му опит е свързан с ръководни позиции в PriceWaterHouse Coopers и Earnst&Young. В периода 1999 г. – 2001 г. той е последователно заместник-министър на икономиката и изпълнителен директор на Агенцията за приватизация. ..

повече

Михаела Лашова изпълнителен директор, Forton Cushman&Wakefield

Михаела Лашова Михаела Лашова се присъединява към Фортън, за да оглави отдела за Инвестиционно консултиране и оценки след 5 годишна кариера в UniCredit Лизинг. Там тя придобива опит като ръководител на отдела за големи корпоративни клиенти с дейности в недвижимите имоти. Във Фортън, г-жа Лашова привли..

повече

Сергей Койнов изпълнителен директор, Lion’s Head Investments

Сергей Койнов Сергей Койнов е главен изпълнителен директор в AG Capital от септември 2013. Бил е главен изпълнителен директор във Forton International, част от AG Capital. Г-н Койнов е завършил Икономика и Бизнес администрация в Американския университет в България. Има магистърска степен по финанси от City U..

повече

Чедомир Йоканович директор "Управление на активи", NEPI Rockcasle

Чедомир Йоканович Преди са стане част от екипа на NEPI Rockcastle като мениджър управление на активи за България, Чедомир е бил заместник-директор в Novaston Asset Management, регионална консултанска агенция за недвижимо имущество, ситуирана в Белград, Сърбия. През този период той е отговарял за управлението на ак..

повече

Зорана Бурлич главен изпълнителен директор на Delta Real Estate

Зорана Бурлич Зорана е завършила Банкиране, Финанси и Застраховане във факултета по икономика на Белграсския университет. Зорана прекарва последните 9 години в Лондон, работейки в банка Сантандер като един от главните директори на корпоративната дивизия за недвижими имоти. Там работи с множество местни и ч..

повече

Юлияна Матеева партньор, KPMG

Юлияна Матеева Юлияна се присъединява към KPMG  през 1996 и през 2005 започва да ръководи правния екип на фирмата. През октомври 2007 г. тя е повишена на директор и впоследствие нейната роля е да ръководи правния отдел на компания отговорен за Балканите, предлагайки широк спектър от бизнес услуги интегрира..

повече

Явор Костов мениджър капиталови пазари

Явор Костов Явор Костов се присъединява към Фортън през 2013 след като е заемал редица управленски позиции в местни и международни инвестиционни компании. Той притежава 6 години професионален опит в инвестициите в недвижими имоти. Явор работи в сътрудничество с някои от водещите лизингови и финансови компани..

повече

Каталина Тома изпълнителен директор за България и Румъния, AccorHotels

Каталина Тома Каталина е настоящият директор по развитието на Orbis и AccorHotels за югоизточна Европа. За десетте си години професионален опит, тя е заема различни позиции, работейки главно за AccorHotels. Работата си там, започва рез 2009, преди групата да се раздели на хотели и услуги, което към днешна дата..

повече

Георги Димитров директор "Консултантски услуги и капиталови пазари", MBL

Георги Димитров Георги Димитров участва в създаването на MBL и заема ключова роля за компанията от самото начало на нейната дейност. Той е член на RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) и член на Камарата на независимите оценители в България (КНОБ). Георги има магистърска степен по Real Estate от U..

повече

Адина Уелш изпълнителен директор, Reiffeisen Property Management

Адина Уелш Адина Уелш е Изпълнителен директор на Райфайзен Пропърти Мениджмънт България. От 2002 г. тя ръководи асет мениджмънта на проектите на компанията (комплекс „Бизнес парк Експо 2000“ и офис-сградата на ул. Гогол 18). От 2010г. тя е също и изпълнителен директор на Мол Варна. Адина е..

повече

Таня Косева-Бошова управляващ парньор, Park Lane Developments

Таня Косева-Бошова 15-годишен опит на българския пазар на недвижими имоти. Била е партньор и управляващ директор на Colliers International, изпълнителен директор на European Trade Center (ETC). Преди да се присъедини към ETC, тя беше изпълнителен директор и партньор в Landmark Property Bulgaria. Основател и първи п..

повече

Aнтон Славчев асет мениджър, Serdika Offices

Aнтон Славчев Антон Славчев има близо 15 годишен опит в областта на недвижимите имоти. През последните 6 години е изпълнителен директор на „Славчев консултинг“ – компания специализирана в консултантски услуги и управление на офисни сгради. В момента изпълнява и длъжността Асет мениджър на Ser..

повече

Тодор Кавръков CPM, пропърти мениджър, Търговски Център Европа

Тодор Кавръков Tодор Кавръков има над 10-годишен професионален опит в сферата на недвижимите имоти и по специално в пропърти мениджмънта. Понастоящем отговаря за отдаването под наем на складови и офис площи на територията на Търговски Център Европа, както и за цялостната маркетингова и рекламна политика на ко..

повече

Станимира Пашова мениджър офис площи, Forton | Cushman&Wakefield

Станимира Пашова Станимира Пашова се присъединява към Фортън след 6 години в Zabar Management. Тя заема позицията Регионален ммениджър с отговорности за цялостната инвестиционна стратегия - избор и придобиване на недвижими имоти, финансиране, структуриране на оперативните процеси, строително консултиране. Тя прит..

повече

Давид Давидов управляващ партньор, Garitage Park

Давид Давидов Давид Давидов е основател и собственик на "3 ДИ Р.Е. Мениджмънт", компания ангажирана с консултантска дейност и инвестиции в недвижими имоти. Чрез "3 ДИ Р.Е. Мениджмънт", Давид Давидов е управляващ партньор в проектите София Парк Вилас и Гаритидж Парк. София Парк Вилас е жи..

повече

Димитър Иванов ръководи отдел Офис Площи - Наематели, MBL.

Димитър Иванов От присъединяването му в компанията през 2012 Димитър консултира значителен дял от офис ползвателите в България представители на информационния, аутсорсинг, банков, застрахователен, фармацевтичен и енергиен сектор. Димитър е член на Камарата на независимите оценители в България (КНОБ) и прите..

повече

Бойко Яръмов Съосновател и изпълнителен директор, Telerik Academy и Campus X

Бойко Яръмов Бойко Яръмов е съосновател на Телерик Академия - водеща образователна организация, която подготвя ученици, студенти и специалисти от различни области за дигиталното бъдеще. Бойко също е съосновател и изпълнителен директор на Campus X, частен инкубатор на технологични компании и талант. През 2..

повече

Верка Петкова Директор бизнес развитие, Colliers International

Верка Петкова Верка Петкова се присъединява към Colliers International през август 2005 г., има повече от осем години професионален опит в сферата на консултантските услуги за недвижими имоти. Оттогава работи по редица големи жилищни, офисни и индустриални проекти. Клиентите й включват дълъг списък от местни и..

повече

Иван Граматиков мениджър търговски площи, Forton | Cushman&Wakefield

Иван Граматиков Иван Граматиков притежава над 10 години опит в сферата на бизнес имотите с фокус върху търговските площи. От тях над 7 е заемал мениджърски позиции в различни компании в България и на Балканите. Преди да се присъедини към Forton той е лизинг мениджър в RESB, където работи по някои големи Mall ..

повече

Венцислав Огнянов управител, ССС

Венцислав Огнянов Венцислав Огнянов е  Генерален директор на полската верига за обувки и чанти CCC за България и Сърбия . Веригата е лидер в търговията на дребно в ЦИЕ , като за един сезон предлага близо 4000 различни модела обувки и чанти от повече от 70 регистрирани бранда. CCC разполага със 1200 филиала..

повече

Даниела Бойчева мениджър индустриални и логистични площи, Colliers International

Даниела Бойчева За повече от 10 години опит в Colliers, Даниела Бойчева е създала и развила отношения с фирми от различни индустрии. Тя има опит в представляването на компании като Vmware (разширяване на 6 700 кв м), Telus International (CallPoint New Europe) (преместване 2500 m2 и колокация 2400 m2), Louis D..

повече

Владимир Гюрджиев мениджър индустриални и логистични площи, C&W Forton

Владимир Гюрджиев Владимир Гюрджиев се присъединява към Фортън след две години lв логистичния сектор. Преди това е Търговски директор, а после и Управител на портала за недвижими имоти City24 Bulgaria, собственост на Alma Media Interactive Oy – най-голямата медийна корпорация в Скандинавия. Професионалнат..

повече

Александър Гебов управител, Paladin Property Development

Александър Гебов Александър Гебов e управител на "Паладин Пропърти Дивелъпмънт" - компания, специализирана в управлението на инвестиции в недвижими имоти, ръководеща много високостойностни инвестиционни проекти, сред които "Индустриален парк София-изток". Гебов е магистър по строително инженер..

повече

Румен Величков търговски директор, Residential Park Lozen

Румен Величков Румен Величков има повече от седемнадесет години опит в областта на недвижимите имоти. Работил е повече от десет години като главен консултант в Colliers International по редица големи жилищни проекти, един от които Резиденшъл Парк София. Присъединява се към Групата Линднер през 2011г. като от на..

повече

Инж. Пламен Андреев управител, Planex invest

Инж. Пламен Андреев Инж. Пламен Андреев е съсобственик и управител на Планекс Холдинг. Роден е на 4 октомври 1958 г. във Варна. Завършва Строителен техникум в родния си град, а след това и Висшето военно-строително училище в София със специалност „Промишлено и гражданско строителство”. От 1982 до 1990 г...

повече

Ивайло Мишев управител на инвестиционната дивизия, Arco Real Estate

Ивайло Мишев Бакалавър по международни финанси и търговия от Университета в Портсмут и магистър по бизнес администрация от Университета в Шефилд. Лицензиран оценител на недвижими имоти. От 2007 до 2010 финансов мениджър в инвестиционния отдел на Арко в България, а от 2010 – негов директор. Управлява цял..

повече

Константин Бобчев управител, Smart Consultants

Константин Бобчев Константин Бобчев е роден през 1979 г. и завършва висшето си образование през 2003 г. в Софийския университет "Св. Климент Охридски", специалност право. В периода 2004-2008 г. учи дистанционно и в Унивеситета в Малага като фокусът му е предпазване на клиента по време на сделки с недви..

повече

Георги Павлов изпълнителен директор, Адрес

Георги Павлов Изпълнителният директор на "Адрес недвижими имоти" Георги Павлов има магистърски степени по математика от Софийски университет "Св. Климент Охридски" и по бизнес администрация от City University of Seattle. Асоцииран член е на Chartered Management Institute, Великобритания и..

повече

Свобода Коджаманова мениджър жилищни площи, Colliers International

Свобода Коджаманова Свобода Коджаманова започва кариерата си в Colliers International през 2002 г. като Консултант жилищни имоти. Занимава се с продажби, отдаване под наем и представляване на наематели, като обслужва различни международни корпорации, дипломатически институции и неправителствени организации. През 201..

повече

Орен Барной директор, Nova City Group

Орен Барной Г-н Орен Барной е директор на Нова Сити Груп и ръководи проекти в България и Централна и Източна Европа повече от десетилетие. През годините г-н Барной придобива ценен управленски опит, като заема различни постове в компании, свързани с Нова Сити, усъвършенствайки своите познания, опит и ноу-хау ..

повече

Лъчезар Тодоров изпълнителен директор,Terra Tour Service

Лъчезар Тодоров Terra Tour Service EOOД е част от AGROHOLD холдинг груп, основана през 1995. Интересите на групата са концентрирани в инвестициите, строителството и управление на активи на недвижими имоти и хотелиерство в България. Четири хотела по крайбрежието на  Черно море и два в Правец, както и игрище ..

повече

Дилек Сезер Директор Развитие ЮИЕ, Orbis Hotel Group

Дилек Сезер Дилек е настоящият директор развитие на Orbis / Accorhotels в региона на Югоизточна Европа. Дилек, която се влюбила в хотелиерството по време на инженерното си образование, започнала своята хотелиерска кариера с Accor през 1988 г. в Турция и след това се преместила в Обединеното кралство, къдет..

повече

Деян Тодоров старши консултант, Forton

Деян Тодоров Деян е във Forton от 2012 г., където първоначално отговаря за пазарните проучвания. От 2014 г. е старши инвестиционен консултант в отдел „Консултиране и оценки“, където работи по изследвания за приложимост и пазарни проучвания за нови проекти в жилищния, хотелския, търговския и офис с..

повече

Боян Бонев съосновател, Gaida.ai

Боян Бонев Боян е утвърден лидер с опит в намирането на решения основани върху анализа на данни за различни бизнеси и индустрии. Експертизата му е основно фокусирана около изграждането на техническата еволюция за компании в различен стадий на своеторазвитие, като предизвикателствата от днес се адресират чре..

повече

арх. Весела Вълчева Мак-Гий менажиращ партньор,Трипъл Грийн Билдинг Груп - България

арх. Весела Вълчева Мак-Гий Весела Вълтчева Мак-Гий има дългогодишен опит в устойчивото развитие както на теория така и в практиката. С над 10 години опит в устойчивото развитие, Весела има практически опит с инструменти за оценяване на устойчивостта и рамкиране в сектора на строителството и развитието, така и задълбочени т..

повече

Тодор Брешков член на Борда на директорите, Фонд недвижими имоти България

Тодор Брешков От 2005 година насам Тодор Брешков е част от екипа управляващ Фонд за Недвижими Имоти България АДСИЦ, на който е и съосновател. Тодор има съществен опит в банковата сфера, професионалното му развитие варира в областите на управление и развитие на бизнеса , финансите и предприемачеството. В пери..

повече

Стефан Косев управител, Regent's property advisors

Стефан Косев Стефан Косев е управлявител в консултантската компания за недвижими имоти Regent's Property Advisors. Влиза в този бизнес след няколко години, в които изгражда веригата супермаркети "Пикадили" в България - първо като директор "Операции" в компанията майка "Боляри",..

повече

Андрю Пиерсън MRICS, Управляващ директор SEE, CBRE

Андрю Пиерсън Андрю има над 13 години опит в CEE &SEE пазарите на недвижими имоти, заедно с 4 години в Обединеното кралство. Той се присъединява към JLL  през 2001 и се премества в офиса в Чешката република през 2005 да управлява отделите на агенцията в Прага. Оттогава Андрю управлява българските, ..

повече

Георги Брашнаров Мажоритарен собственик и управител, Немечек България

Георги Брашнаров Георги Брашнаров е управител и собственик на Немечек България. Той е дипломиран строителен инженер и магистър по Приложна математика и информатика, а през последните 20 години е софтуерен предприемач и председател на редица институции, свързани с информационни технологии. Съчетанието на познания ..

повече

Райчо Дянков изпълнителен директор, ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ

Райчо Дянков Райчо Дянков е Изпълнителен Директор на ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ от месец юли 2018 година. Г-н Дянков е магистър по бизнес администрация със специализация „Маркетинг“ от Кипърски международен институт по управление в Никозия, Кипър и сертифициран оценител на недвижими имоти към Камара..

повече

арх. Александър Дaу Регионален директор, Stephen George International

арх. Александър Дaу Александър Доу има над 20-годишен опит в различни области на строителната индустрия – от мениджмънт, през строително инвестиционна дейност и архитектура, до градоустройство. Става част от екипа на Stephen George International като съдружник и управляващ директор на българския й оф..

повече

Боряна Пенева мениджър търговски площи, Colliers International

Боряна Пенева Боряна Пенева има повече от 14 години опит в сектора на търговията с недвижими имоти. Направила  е успешно големи сделки със забележителни търговци на дребно като Арена мултиплекс, Cine'Grand Multiplex, Peek & Cloppenburg,, INDITEX, Mr. Bricolage, Intersport, Benetton, Sisley, Motivi, Pa..

повече

Арх. Радко Тодоров RT Consult

Арх. Радко Тодоров Арх. Радко Тодоров е завършил специалност Архитектура в УАСГ-София. През 2004 г. основава RT Консулт. Архитектурната компания се е наложила на пазара със своя опит в архитектурното проектиране, интериорен дизайн, устройствено планиране, консултантски услуги, мениджмънт и управление на проекти и с..

повече

Манол Гойгаджиев Лизинг Мениджър, Nepi Rockcastle

Манол Гойгаджиев Манол Гойгаджиев е лизинг мениджър на Сердика Център. Започва своята кариера в Wells Fargo Bank, град Колумбия, Мериленд, САЩ, като анализатор, отговорен за структуриране на жилищни ипотечни облигации на американския пазар. В периода от 2005 до 2007 е Старши консултант в отдел Консултиране и инве..

повече

инж. Александър Стоянов ръководител отдел Сградни технологии, Siemens

инж. Александър Стоянов

Симеон Митев собственик, БГСклад

Симеон Митев Симеон Митев e собственик на консултантската компания „Шанс-96“, чиято дейност е строго специализирана в продажбата и отдаването под наем на индустриални площи на българския пазар за последните 20 години. През март 2008 г. в MGM Grand Arena в Лас Вегас, на конференция на RE/MAX получа..

повече

Мартин Драгоев директор "Инвестиции и продажби", Galaxy Investment Group

Мартин Драгоев Галакси Инвестмънт Груп е водеща инвестиционна компания в сферата на недвижимата собственост. Компанията успешно управлява и развива портфолио от проекти в различни направления на недвижимата собственост - хотели; жилищни и ваканционни комплекси; офисни сгради, търговски и индустриални площи. М..

повече

Живко Иванов директор "Управление на активи", Galaxy Investment Group

Живко Иванов Галакси Инвестмънт Груп е водеща инвестиционна компания в сферата на недвижимата собственост. Компанията успешно управлява и развива портфолио от проекти в различни направления на недвижимата собственост - хотели; жилищни и ваканционни комплекси; офисни сгради, търговски и индустриални площи. ..

повече

Росен Григоров ръководител "Консултантски услуги и оценки", MBL

Росен Григоров Росен Григоров отговаря за услугите консултиране и оценки за редица местни и международни клиенти, сред които водещи банки, инвестиционни фондове и предприемачи. Ръководи и дейностите в MBL по изготвяне на пазарни проучвания и анализи на бизнес имоти. Той е CFA Charterholder, редовен член на CFA ..

повече

Георги Палпурин консултант, Фондация Интерактивна България

Георги Палпурин Георги Палпурин е роден през 1977 год. и завършва висшето си образование със специалност Икономика на индустрията. През годините изгражда експертиза в оптимизирането на операциите при сделки с недвижима собственост чрез прилагането на виртуална и добавена реалност. Участва в концептуализирането..

повече

Ричард Клег партньор, CEE, Wolf Theiss

Ричард Клег Ричард Клег е партньор в Wolf Theiss, работещ в ЦИЕ и ЮИЕ за собствениците на бизнес, големите корпорации и фондовете. Ричард често консултира и ръководи увеличението на активите чрез структуриране, съвместни предприятия или сливания и придобивания, подкрепяйки клиентите при избора на подходящ па..

повече

Богомил Николов управител, БГ РЕИ, Гора

Богомил Николов Богомил Николов е дялов инвеститор и развива проекти в сферата на недвижимите имоти. Инвестициите му са с широк обхват на индустрии, както в България, така и в чужбина. Инвестиционното му дружество  БГ РЕИ развива и инвестира в проект ГОРА – Зелени офиси и апартаменти (GORA – Gre..

повече

Димитър Полянов ръководител отдел "Управление на проекти", MBL

Димитър Полянов Димитър е в отдел Управление на проекти на MBL от 2013 г.  и като част от него активно участва в управление на строителни проекти (индустриални и офис сгради), управление на довършителни работи, управление на проектирането, строително консултиране, анализ на работната среда, технически дю ди..

повече

Ивайло Славов Председател на Българска аутсорсинг асоциация, основател и изпълнителен директор на BULPROS

Ивайло Славов Ивайло Славов има повече от 20 години професионален опит, натрупан както на ръководни постове в световноизвестни международни компании, така и като предприемач. През 2010 г. той съосновава BULPROS и само за около 8 години, успява да я превърне в една от най-бързо развиващите се технологични ком..

повече

Бистра Харизанова старши консултант, Unique estates

Бистра Харизанова Бистра Харизанова е Старши консултант в Unique Estates  -  консултантска компания специализирана  в луксозния имотен сегмент. Печелила е приза за брокер с най-голям оборот за изминалата 2017 г., наградата Customer Champion за най голям брой доволни клиенти, както и отличието за най..

повече

Адриана Ангелова директор "Маркетинг и продажби“, BT Hotels Collection

Адриана Ангелова

арх. Цветомир Павлов Cache Atelier

арх. Цветомир Павлов

Георги Бельов мениджър "Направление сгради",ABB

Георги Бельов

Бернд Стайнгрубер проект мениджър, RPHI

Бернд Стайнгрубер През 2011 г. Бернд Стингрубер се присъединява към RPHI като проектен мениджър в компанията. Той управлява проектите на Sky Tower в Букурещ, Румъния, Expo 2000 фази I, II, III и IV в София, България и няколко други в Австрия и Германия. Австриец по народност, Бернд завършва Университета по приро..

повече

проф. д-р Филипа Фернандес директор, Expansion Labs International

проф. д-р Филипа Фернандес Завършила е  Бизнес администрация  в ISCTE - Университетски институт в Лисабон, притежава мини-MBA от бизнес училище Indeg / ISCTE и докторантура в Universidad Complutense de Madrid / Universidad Rey Juan Carlos (доктор по потребителско поведение в търговията на дребно). Тя е и преподав..

повече

Олга Стоичкова заместник-председател на Асоциацията на собствениците на бизнес сгради в България

Олга Стоичкова Олга Стоичкова е основател на АСБС, член на управителния съвет от създаването на асоциацията и неин председател през 2015-2016 г. Има дългогодишен опит в сферата на бизнес имотите. Работила е във водещи международни консултантски компании. Търговски директор на София Еърпорт Център от осем години..

повече

Момчил Андреев иректор маркетинг и развитие, R&D

Момчил Андреев Мочил Андреев е директор маркетинг и развитие в Офис Р енд Д - български стартъп фокусиращ в изработката на високо технологични решения за офис пространства. За сравнително кратък срок от 4 години, компанията успява да привлече 300+ клиента 33+ страни в с вета, и да останови физическо присъствие ..

повече

Генерален спонсор:

Златни спонсори:

Със съдействието на:

Партньори:

Медийни партньори:

Research & database платформа: