Давид Давидов управляващ партньор, Garitage Park

Давид Давидов


Давид Давидов е основател и собственик на "3 ДИ Р.Е. Мениджмънт", компания ангажирана с консултантска дейност и инвестиции в недвижими имоти. Чрез "3 ДИ Р.Е. Мениджмънт", Давид Давидов е управляващ партньор в проектите София Парк Вилас и Гаритидж Парк. София Парк Вилас е жилищен комплекс от висок клас, предлагащ нов тип жилища, надграждащ общата концепция в южната част на София. В комплекса, сред богата паркова среда, са разположени 34 еднофамилни къщи от 3 типа.
Гаритидж Парк е мащабен жилищен и бизнес комплекс, разположен върху площ от 167 000м2. Проектът ще се реализира поетапно и в напълно завършен вид ще включва 95 000 м2 офисни и търговски площи и 60 000 м2 жилища, училище, парк и много удобства.
Преди да основе "3 ДИ Р.Е. Мениджмънт", в продължение на 10 години, Давид е директор в Colliers International, ангажиран с развитието и реализацията на някои от най-мащабните проекти в областта на недвижимите имоти. Сред тях са Бизнес Парк София, Европейски Търговски Център, Mall of Sofia, The Mall, Grand Mall Varna и други. Давид Давидов има Магистърска степен от Софийски Университет.