Венцислав Огнянов управител, ССС

Венцислав Огнянов


Венцислав Огнянов е  Генерален директор на полската верига за обувки и чанти CCC за България и Сърбия . Веригата е лидер в търговията на дребно в ЦИЕ , като за един сезон предлага близо 4000 различни модела обувки и чанти от повече от 70 регистрирани бранда. CCC разполага със 1200 филиала в 21 страни.
До присъединяването си към CCC, Венцислав Огнянов е Търговски директор и прокурист на австрийската верига за обувки и чанти “HUMANIC”, където работи в продължение на шест години от стъпването на компанията в България. През кариерата си е заемал различни управленски постове в текстилната фирма за облекла “FRESHTEX”, Германия и търговското представителство на   “KARSTADT” , “QUELLE “ “NECKERMANN” у нас, където прекарва седем години. Работил е и в “CARREFOUR”  България  като Директор нехранителни стоки .
Възпитаник е на Техническия университет в София със специалност „Индустриален мениджмънт”, както и на EMBA програмата на SDA Bocconi  и Американския Университет в България по „ Финанси , Банково дело и Недвижими имоти“ .